7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet foretagender yder efterhånden diverse former for levering. En sikker vinder er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig særligt simpel, samt oftest derudover den billigste leveringstype.

Du kan derudover forsøge at få pakken leveret til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er almindeligvis en smule mere bekostelig, men endda ekstremt let. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du befinder dig tæt på webshoppens tilholdssted.

En hel del e-forretninger yder levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men det kræver at du når at bestille forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få de nye varer afsendt før de lageransatte har fyraften.

Indtil flere internet handler garanterer fragt uden gebyr, men for det meste er det så præmissen at man bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt må man beslutte sig for den mest letkøbte form for levering, som mange gange – hvad end du er i Randers, Grenaa eller Ringkøbing – vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Trustpilot giver dig sådan set ønskværdige muligheder

Det er i dag meget nemt for forbrugerne at finde information om priser fra diverse e-handler på Klimamysteriet og for det har de fleste webbutikker fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på mange af deres varer – til piger og drenge, samt også til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange love fragt uden beregning.

Trods dette kan det alligevel blive udbytterigt at se nærmere på et par internet forhandlere efter udsalg forinden du handler, sådan at man er garanteret at antage den prisbilligste pris.

Man bør imidlertid huske på, at såfremt en butik markedsfører deres produkter for en udsalgspris der virker uforståeligt beskeden, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uærlig butik. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af en regel, som redder folk imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage regningen i flere bidder.

Inden nogen handler hos en butik på nettet kan man i reglen gennemløbe webshoppens forretningsaftale, men det er oftest ikke videre interessant.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af om online shoppen er e-mærket, som burde være en antydning af at online virksomheden opfylder dansk lovgivning, udover at e-forhandleren regelmæssigt monitoreres af specialister som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, for så vidt du skulle få problemer som følge af din shopping.

Ligeså er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der kan have betydning for købet, fx den byttepolitik e-firmaet bruger. Derfor er det tilmed relevant, at man altid beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst kan bevidne ordren, uden hensyn til om du er på shopping til en pige eller dreng.

Bestil til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde

Trustpilot tilbyder dig ret så tiltalende chancer for at blive klogere på flere øvrige kunders vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker webshoppens kritik før du placerer din ordre.

Facebook tilbyder også temmelig tiltalende løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed. Herinde er der endda online forhandlere hvor man kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med en gruppe netshops og promoverer forretningernes tilbud, og høster honorar under forudsætning af at du fuldfører et køb.

Oplysninger om tilbud og online butikker ajourføres nu og da, men vi kan ikke garantere imod reguleringer der måtte være udarbejdet efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.