7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del internet foretagender yder nu til dags alverdens metoder til levering. En af de populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig yderst fleksibel, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste form for levering.

Leveringsdygtigheden er yderst betydningsfuld om vi mangler produkterne om få sekunder, og derfor er det faktisk aktuelt at man ser tidshorisonten for levering ved det aktuelle produkt.

Størstedelen af internet butikker garanterer muligheden for dag-til-dag levering på en hel del varer, som dog påkræver at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ekspederet inden medarbejderne drager hjemad.

En hel del internet forretninger sikrer portofri fragt, men oftest er det under betingelse af at der handles for et fastslået beløb. Alternativt må du udse dig den prisbilligste leveringsversion, der ofte – uden hensyn til om man bor nær Esbjerg, Rønne eller Gilleleje – er at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Virkelig fleksibelt for os alle at finde de bedste priser

Det er efterhånden vældig overkommeligt for folk at sammenholde priser i blandt flere online selskaber og af den grund har massevis af online firmaer set sig tvunget til at sænke udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og tillige også til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange love fragt uden gebyr.

Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at eftergå nogle få online virksomheder efter udsalg før du shopper, således at du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at betale betalingen i flere bidder.

Se nærmere på om e-butikken er e-mærket

Forinden folk handler i en forretning på nettet behøver man sådan set bese deres forretningsvilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde.

En nem løsning er at bemærke om e-handlen er e-mærket, eftersom det skulle være et sympol på at webshoppen efterkommer de danske retningslinjer, foruden at forretningen undertiden besøges af specialister som har meget erfaring med lovgivningen. Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, hvis du skulle få problemstillinger med din shopping.

En tilkendegivelse af at internet shoppen lever op til de gældende danske regler

Trustpilot frembringer en lang række pålidelige genveje til at kontrollere en stor portion nuværende køberes omtaler og af den grund foreslår vi, at du eftergår netshoppens bedømmelser før du handler.

Facebook fremskaffer for øvrigt en del gunstige genveje til at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed. Her ses en del e-shops hvor man kan udfærdige en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden kan anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Informationer angående varer og internet shops ajourføres jævnligt, men vi kan desværre ikke garantere imod ændringer der eventuelt er udarbejdet siden seneste opdatering af hjemmesidens informationer.